بهترین مارک ابمیوه گیری کدام است ؟ ( راهنمای کامل آشنایی و خرید آبمیوه گیری )

بهترین مارک آبمیوه گیری

بهترین مارک ابمیوه گیری کدام است ؟ ( راهنمای کامل آشنایی و خرید آبمیوه گیری )

آبمیوه گیری از وسایل مورد نیاز هر خانه ای به شمار میرود . توجه روز افزون به سلامت شخصی باعث شده تا استفاده از این دستگاه ها در منازل رو به افزایش گزارد .

در این نوشته ابتدا نکات مهمی که باید قبل از خرید یک ابمیوه گیری خوب مد نظر قرار دهید آورده شده است . سپس بهترین مارک های آبمیوه گیر را معرفی می کنیم و پس از آن آب میوه گیری های سه کاره و چند کاره را بررسی می نماییم . و در پایان نیز به معرفی نوعی متفاوت از ابمیوه گیری ها به نام عصاره گیر می پردازیم و دلایل عدم استقبال از آنها را در بازار ایران بررسی را میکنیم .

برای مشاهده قیمت آبمیوه گیری ها می توانید به بخش مربوط به قیمت آبمیوه گیری مراجعه فرمایید .

نکات مهم در خرید ابمیوه گیری

توان دستگاه :

همان طور که می دانید ، از توان دستگاه به عنوان مهمترین پارامتر نشان دهنده ی قدرت ابمیوه گیری یاد می شود .نکته ای که باید خیلی به آن دقت شود این است که :

توان دستگاه فقط زمانی که دو برند معتبر با هم مقایسه شوند ، نشان دهنده‌ی قدرت بیشتر است . به بیان دیگر توان بالا بر روی یک آبمیوه گیری درجه و یا سه ساخت چین ارزشی ندارد . متاسفانه بعضی از برندهای درجه دو و سه‌ی چینی با اعلام توان بالاتر برای دستگاه ، سعی در فروش بیشتر و فریب مشتریان دارند .

از سوی دیگر مراقب باشید ، دچار وسواس در خرید نشوید ، آبمیوه گیری ۷۰۰ وات یک برند معتبر برای استفاده خانگی ، کافی و مناسب است ، و دیگر نیازی به خرید آبگیری های گران قیمت ۱۲۰۰ وات حرفه ای نمی باشد .

دهانه ورودی بزرگ :

تبلیغاتی بر روی دهانه ورودی بزرگ برای آبگیری میوه به صورت کامل ، در حال انجام است ( به تصویر توجه کنید ) . این تبلیغات صحیح نمی باشند. هر اندازه هم دهانه ی دستگاه بزرگ باشد برای کسب بهترین نتیجه ، باید قبل از آبگیری ، میوه‌ی کامل را حداقل دو برش بزنید .

ابمیوه گیری با دهانه بزرگ
ابمیوه گیری دهانه بزرگ

ظرف تفاله گیری :

دقت فرمایید ظرف تفاله گیر جداشدنی باشد . بعضی مدل های فیلیپس علی‌رغم ظاهر زیبا و کارایی خوب ، به دلیل عدم جدا شدن ظرف تفاله گیر ، استفاده کننده را مقداری دچار دردسر می کنند .
ظرفیت مخزن تفاله گیر نیز مهم است . اگر برای استفاده در منزل از دستگاه استفاده خواهید کرد ، ظرفیت ۱/۵ لیتر معمولا کافی است ( مگر اینکه استفاده ی خاصی داشته باشید ) . برای استفاده‌ی حرفه ای نیز می توانید دستگاه های با ظرفیت ۳ لیتر تهیه کنید که معمولا وات بالایی دارند و قیمت آنها نیز گران تر است .

سیستم ضد چکه :

سیستم ضد چکه باعث می شود بعد از اتمام ابگیری ، باقیمانده ی آب درون دستگاه قطره قطره بیرون نیاید . قبلا برای رفع این مشکل یک لیوان در زیر خروجی قرار می دادند . در صورت وجود سیستم ضد چکه ، انتخاب آن گزینه ی خوبی است ، ولی اهمیت اساسی ندارد و الزامی نیست . همان طور که گفتیم با یک ظرف در زیر خروجی مشکل بر طرف می شود .

این نکته را برای آن یادآور شدیم چون بعضی از مدل ها ، با وجود قدرت خوب و قیمت مناسب فقط همین یک قابلیت را ندارند . مخصوصا آبگیری های سه کاره . در این صورت سعی کنید

بهترین برند آبمیوه گیری

اگر به دنبال آب میوه گیری خوب هستید ، معتبر ترین برندهایی که در این زمینه می توان معرفی کرد عبارتند از :

با کلیک روی هر برند می توانید لیست مدل های پیشنهادی آن برند و توضیحات اختصاصی آن برند را مشاهده فرمایید .

آبمیوه گیری پارس خزر

برند دیگری که باید از نام برد پارس خزر است . آبمیوه گیری پارس خزر مخصوصا مدل تایگر را می توان بهترین ابمیوه گیری ساخت ایران نام نهاد .

هر چند برند ویداس با سرعت در حال پیاده سازی سیستم های جدید تولید در ایران است و به زودی شاهد عرضه آبمیوه گیری ویداس با کیفیت و قیمت مناسب به بازارا خواهیم بود .

آب میوه گیری چند کاره ( ابمیوه گیری سه کاره و چهار کاره ) :

این نوع دستگاه ها برای صرفه جویی در هزینه ها بسیار مفید هستند .

فلسفه ی تولید این دستگاه ها این است که شما به جای خرید چند وسیله با موتور متوسط ، یک موتور با کیفیت را بین چند وسیله به اشتراک میگزارید .

بعضی عنوان میکنند که دستگاه های چند کاره خوب نیستند و یا اگر موتور آنها خراب شود ، همه‌ی دستگاه هایتان از کار می افتد . در جواب این دوستان باید یادآوری کنیم که ، همه‌ی دستگاه های چندکاره کیفیت و بازدهی یکسانی ندارند . برای مثال آبمیوه گیری همراه غذاساز فیلیپس ، رضایت بسیاری از مشتریان را تامین نکرده است ، اما کاربران گوشت کوب های برقی چند کاره براون از خرید دستگاه خود بسیار راضی هستند .

با توجه به این نکته ، تقریبا می توان با اطمینان گفت که از لحاظ کارایی آبمیوه گیری های سه کار یا چندکاره مشکلی ندارند و توانسته اند رضایت مشتریان را جلب کنند . تنها نقطه ضعف آنها سخت بودن نسبی باز و بسته کردن آنها ، و قرار دادن و تعویض قطعه ی مورد استفاده است .

در مورد خرابی موتور دستگاه ، چون این دستگاه ها از یک موتور قوی استفاده میکنند مشکلی از این بابت پیش نخواهد آمد . توضیح دقیق تر آن است که ، برای مثال شما هیچ خردکن تک ، با قدرت ۷۰۰ وات در بازار نمی توانید بیابید . حتی خردکن های خانگی گران قیمت نیز معمولا زیر ۱۵۰ وات هستند . پس استفاده از موتور قوی آبمیوه گیری به جای موتور دستگاه خردکن فشاری به موتور نمی آورد .

بهترین مارک سه کاره :

از بهترین برند های ابمیوه گیر سه کاره می توان به مارک های زیر اشاره کرد :

  • سه کاره کنوود
  • سه کاره پاناسونیک
  • سه کاره فیلیپس
  • سه کاره بوش ( چند کاره بوش )
  • سه کاره مولینکس
  • سه کاره فیلیپس

برای مشاهده قیمت آبمیوه گیری های تک ، سه کاره و چند کاره می‌توانید به بخش مربوط به قیمت آبمیوه گیری مراجعه فرمایید .

عصاره گیر ها :

دستگاه های ابمیوه گیری معمولی به ابمیوه‌گیری گریز از مرکز یا سانتریفیوژ ( centrifugal juicer ) معروف هستند ، تیغه‌ی این دستگاه ها با سرعت زیاد در حدود ۹  تا ۱۳ هزار دور در دقیقه می چرخند و تکه های میوه را به سرعت جدا میکنند و با نیروی گریز از مرکز ، آب میوه را استخراج می کنند .
بزرگ ترین عیب این دستگاه ها این است که چون این کار ملکول های آبمیوه را شدیدا در معرض هوا قرار میدهند و در حقیقت کار فیزکی زیادی روی میوه انجام می گیرد  ، سرعت اکسید شدن آبمیوه بالا می رود و مقداری از حالت طبیعی فاصله می گیرد . به همین دلیل است که این آبمیوه ها را باید بلافاصله مصرف کرد .

برای رفع این مشکل ابمیوه گیری های فشاری یا عصاره گیر ابداء شدند ، تا مشکل اشاره شده را حل کنند . به آنها در انگلیسی Slow Press Juicer ، Slow juicer و یا Cold Press Juicer گفته می شود .

عصاره گیر
عصاره گیر

این عصاره گیر ها بر خلاف نوع چرخشی دارای تیغه نیستند ، بلکه یک مته‌ی مارپیچ دارند که با شکل خاص خود اقدام به فشرده کردن میوه و در نهایت استخراج آب آن می کنند . سرعت چرخش مته‌ی عصاره گیر ها در حدود ۶۰ تا ۸۰ دور در دقیقه است . به تصویر زیر دقت فرمایید .

مته ی عصاره گیر
عصاره گیر

این شیوه طبیعی ترین شیوه ی آبگیری میوه است . اما عیب بزرگ این دستگاه ها این است که برای آبگیری میوه های سفت مانند هویج مناسب نیستند . به بیان دقیق تر بهتر است بگوییم امکان آبگیری هویج وجود دارد ولی فشار زیادی به دستگاه وارد میشود . و نتیجه رضایت بخش نخواهد بود . این دستگاه که به صورت اختصاصی در خانه بازار ازمایش گردید ، هر چند به گفته‌ی تولید کننده مدل های جدید با استحکام بیشتری ساخته شده اند ، ولی این سبک از آبمیوه گیری به دلیل نوع طراحی ، برای ابگیری میوه های سفت مناسب نمی باشد .

با توجه به این که ما در کشورمان بیشتر آب هویج ، آب سیب و مانند آن می نوشیم ، از این محصول در بازار ایران استقبال خوبی انجام نشد . قیمت بالای این محصولات نیز دلیل عمده ی دیگری برای شکست تجاری این نوع ابگیری ها در بازار ایران بود .

این ابمیوه گیری ها بیشتر برای کشور هایی که آب گوجه ، آب کرفس و مانند آن را در برنامه غذایی روزانه خود دارند ، مناسب است .

عصاره گیر ها محصولات جدیدی نیستند . تولید عصاره گیرها سابقه‌ای طولانی دارد و به چند دهه قبل باز می گردد. هر چند انواع قبلی این عصاره گیر ها به شکل چرخ گوشت ساخته میشد اما عصاره گیر های جدیدتر نیز بیش از ده سال است که بازار عرضه شده اند .

در مدل های جدیدتر ۲ قابلیت به این عصاره گیر ها افزوده شده است که می توان علاوه بر آبگیری میوه ، اسموتی و بستنی میوه ای نیز تهیه کرد .

همان طور که می دانید تفاوت اسموتی با آبمیوه در این است که در اسموتی ، میوه از آب میوه جدا نمی گردد . ولی در عین حال یک مایع یکدست تهیه میشود . در حقیقت وقتی که هندوانه یا طالبی را در مخلوط کن میریزیم ما آبمیوه تهیه نکرده ایم بلکه اسموتی آماده شده است .

در مورد درست کردن بستنی میوه ای باید گفت که این دستگاه خود بستنی را درست نمی کند . بلکه شما بستنی معمولی را با میوه دلخواه خود درون دستگاه ریخته و یک بستنی میوه ای ایتالیایی تحویل می گیرید .

امیدواریم این نوشته که تلاشی در تیم تحریریه فروشگاه اینترنتی خانه بازار بود ، توانسته باشد دید جامع و کاملی در مورد خرید آبمیوه گیری و انواع آن در اختیار شما قرار داده باشد .

در پایان پیشنهاد میکنیم برای مشاهده قیمت آبمیوه گیری ها به بخش مربوط به قیمت آبمیوه گیری مراجعه فرمایید .

خرید اینترنتی شاد و موفقی را برای شما آرزومندیم .

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 + 3 =


has been added to your cart.
Checkout
راهنمای خرید خانه بازار